Els millors dentistes a la comarca de l’Anoia. Igualada, Calaf, Òdena, Castellolí, El Bruc.

Coneix l’equip Dental Catalunya Igualada al número 1 de la Rambla Sant Isidre, el centre comercial de la ciutat amb unes àmplies instal·lacions, còmodes i ben comunicades.

Amb la voluntat de donar un millor servei a la societat, disposem dels equip de cirurgia, anàlisi i diagnòstic més avançats del sector, per tal de proporcionar als nostres pacients, serveis odontològics integrals. Des de controls rutinaris per la detecció de càries i problemes d’higiene bucodental, resoldre dolències provocades per una incorrecta alineació de les dents o solucionar dificultats funcionals de la mandíbula com pot ser, la falta de peces dentals a través d’implants o pròtesis dentals. Si pateixes tetraciclina -un to dental grisós- també pots millorar l’estètica del teu somriure per mitjà de carilles per gaudir d’una dentadura sana i maca.

L’equip de professionals altament qualificats i preparats per portar a terme solucions dentals complertes permeten disposar d’un ventall de tractaments bucodentals ampli.

Contacta amb la clínica