Els millors dentistes a la comarca d’Osona. Vic, Manlleu, Torelló, Centelles, Prats de Lluçanès, Espinelves.

Les instal·lacions de la clínica Dental CATALUNYA Vic es troben a la Ronda de Francesc Camprodon, 40 per proporcionar l’assistència dental completa i necessària per la societat de la zona.

El nostre mètode practica i reivindica una clínica dental integradora amb professionals especialistes de totes les àrees de l’odontologia, per això en el nostre quadre mèdic hi ha doctors, auxiliars, recepció i atenció al pacient i higienistes que ofereixen un tracte personalitzat i de prestigi dels nostres pacients. Ho demostren cada dia amb la seva empenta per ser millors professionals, formant-se i actualitzant coneixements contínuament amb noves tècniques, materials i equips tecnològics per portar a terme els tractaments dentals que solucionin els problemes de forma àgil i innovadora.

La clínica dental disposa de l’instrumental i equip odontològic de sempre a més dels sistemes d’última generació que ens permeten practicar l’odontologia més avançada. L’escàner intraoral 3D, el sistema CAD/CAM pel disseny de pròtesis dentals o el planificador d’ortodòncia per ordinador que una clínica avançada ha de tenir.

Som el dentista per tota la família, des de l’odontopediatria pels més petits, passant per l’ortodòncia i l’ortodòncia invisible pels més presumits i presumides, fins als tractaments odontològics per solucionar la recuperació de peces dentals que han caigut ja sigui per mitjà de pròtesis fixes o per implantologia de càrrega immediata (sistema all-on-4®). Les carilles són un tractament ràpid i senzill de recuperació del perfecte estat del somriure, totalment alineat i amb dents de color uniforme, sense taques ni desperfectes.

Contacta amb la clínica